Oğlu Antalya'da tedavi görüyor, 2.5 yaşındaki kızı savaşın ortasında: 'Uçağın sesi bile korkutuyor'

Ukrayna'dan oğlunun lösemi tedavisi için Antalya'ya gelen Christina Akushevyo (26), 2,5 yaşındaki kızı Ksenia'nın ise büyükannesiyle birlikte Krivoy Rog kentinde savaşın ortasında hayatta kalmaya çalıştığını söyledi. Christina Akushevyo, "Kentte siren seslerini duyunca 1-2 saat boyunca sığınakta saklanıyorlar. Hayatta kalmaya çalışıyorlar. Yakın zamanda mümkün olursa kızım ve annem, eşimin yanına Polonya'ya gitmek istiyor. Burada dışarı çıktığım zaman uçağın sesi bile bizi korkutuyor" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Oğlu Antalya'da tedavi görüyor, 2.5 yaşındaki kızı savaşın ortasında: 'Uçağın sesi bile korkutuyor'

Ukrayna'nın Krivoy Rog kentinde yaşayan Christina Akushevyo, oğlu Maksym'e (4) lösemi teşhisi konulmasının ardından tedavi için Türkiye'yi tercih etti. Annesiyle 5 ay önce Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne gelen Maksym Akushevyo, Çocuk Hematoloji servisinde tedavi altına alındı.

2,5 yaşındaki kızı Ksenia'yı annesi Marina Storulia'ya (52) emanet ettiğini aktaran Christina Akushevyo, oğlunun lösemiyle savaş verdiğini, kızının ise savaşın ortasında kaldığını belirtti. Büyükannesiyle kalan kızının Polonya'da yaşayan eşinin yanına gitmeyi istediğini kaydeden Akushevyo, Ukraynalılara zafer dileğinde bulundu.

Oğlu Antalya'da tedavi görüyor, 2.5 yaşındaki kızı savaşın ortasında: 'Uçağın sesi bile korkutuyor' - Resim : 1

'UÇAĞIN SESİ BİLE BİZİ KORKUTUYOR'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER