Arda Turan'dan zehir zemberek açıklama! "Kamp hakkında bir sürü dedikodular, algılar, yalanlar..."

Galatasaray'ın 35 yaşındaki yıldız Arda Turan, Alanyaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Arda Turan'dan zehir zemberek açıklama! "Kamp hakkında bir sürü dedikodular, algılar, yalanlar..."

Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılarda kötü gidişat devam ederken Kaptan Arda Turan'dan zehir zemberek bir açıklama geldi.

Takım ve kendisi üzerinde algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını söyleyen Arda Turan'ın Instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Yazdıklarım anlaşılmayacaktır… Ama ben yine de yazayım… Ben sahada olduğum her zaman en tepeye oynadım. Hatırlatayım... 2010-2011 sezonunda aynı algıyı yaptınız… Oynamadığım sakat olduğum sezonki başarısızlığı da üstüme yıkmıştınız. Ben hiçbir zaman başarısızlıkta üstüme düşen sorumluluktan kaçmam… Ancak sahada olmadığım, olamadığım zamandan sonra da artık bu algı operasyonuna müsaade etmem.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER