Xiaomi Mi 11 Ultra görülmemiş bir işlemci ile gelecek!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 11 Ultra hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Pro modelden sonra duyurulacak olan Ultra, işlemcisi ile fark yaratacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Mi 11 Ultra görülmemiş bir işlemci ile gelecek!

Çin'in teknoloji devi Xiaomi, 2020'nin son günlerinde karşımıza Xiaomi Mi 11 ile çıkmıştı. Önümüzdeki günlerde ise Xiaomi Mi 11 Pro modelini tanıtacak olan firma, yeni modelde kamera konusuna daha fazla ağırlık verecek. Herkes Pro modeli beklerken bugün ise Ultra modele ait olduğu söylenen bilgiler ortaya çıktı. Xiaomi Mi 11 Ultra olarak isimlendirilecek olan bu model görülmemiş bir işlemci ile gelecek.

Xiaomi Mi 11 Ultra Snapdragon 888 Plus ile gelecek 

Telefonda Qualcomm'un henüz duyurmadığı ancak 2021'in ilk yarısında tanıtacağı Snapdragon 888 Plus yonga setinin yer alacağı söyleniyor. 5.000 mAh gibi devasal bir batarya ile gelecek olan telefon ekranı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Bildiğiniz gibi Android akıllı telefon pazarında 120 Hz üst segment için bir standart oldu. Ultra model de buna destek verecek. Ancak 120 Hz tazelemeyi tam 2K çözünürlüğünde ekran ile taçlandıracak.

Telefonun şimdilik kamera özellikleri bilinmiyor. Ancak tahminlere göre telefonda dörtlü ya da beşli kamera kurulumu bulunacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra görülmemiş bir işlemci ile gelecek! - Resim : 1

108 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile geleceğini düşündüğümüz Xiaomi Mi 11 Ultra, fiyat konusunda da amiral gemisi olduğunu kanıtlayacak. 800 dolar bandını aşacak olan telefonun 2021'in son çeyreğine doğru tanıtılması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER