için kaldı

Diyet Dostu 7 Harika İçecek

İçecek deyip geçmeyin, bazılarının içerdiği kalori miktarlarını duyunca şok geçirebilirsiniz! Diyetiniz ne kadar sağlıklı olursa olsun, içecekleriniz sağlıksız ise kilo vermezsiniz. Sağlıklı beslenme sadece doğru yemekleri yemek değil, doğru içecekleri tüketmeyi de içerir. İşte size diyet dostu 7 harika içecek...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Diyet Dostu 7 Harika İçecek

Yeşil çay ve limon

Diyet dostu olan en iyi klasik içeceklerden biri meşhur yeşil çaydır. Yeşil çayınıza daha fazla sağlık ve ezzet katmak için limondan yardım alabilirsiniz. Limonun C vitamini yüksektir ve yeşil çaydaki antioksidanlar ve limonun C vitamini birleşince ortaya oldukça güçlü bir içecek çıkacaktır. Yeşil çay kan şekerinizi düşürür, stresi azaltır ve metabolizmanız için harikadır. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı faydaları ve düşük kalorisi ile tam bir diyet dostudur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER