Kadıköy'deki vahşi cinayette karar! Amcasını öldürüp parçalara ayırmıştı

İstanbul Kadıköy'de çöp konteynerinde bulunan iki bacakla ortaya çıkan vahşi cinayetle ilgili davada karar çıktı. Öz amcası Rıfat Rıza Öztürk'ü silahla ateş ederek öldüren, bıçakla parçalara ayıran ve farklı yerlere atan tutuklu sanık Fahrettin Öztürk ile Öztürk'e cesedi parçalamakta yardım ettiği iddia edilen Ferhat Yılmaz 'nitelikli kasten öldürme suçundan" ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada tutuksuz 2 sanığa da "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan 4'er yıl hapis cezası verildi. Karar duruşmasında maktulün kızı ''Bu anlatılabilecek bir acı değil. İşimi kaybettim, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum, cezalarında indirim yapılmasın" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadıköy'deki vahşi cinayette karar! Amcasını öldürüp parçalara ayırmıştı

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz ve avukatları hazır bulundu. Müştekiler de duruşmaya katıldı.

"BU ANLATILABİLECEK BİR ACI DEĞİL"

Duruşmada maktul Rıfat Rıza Öztürk'ün eşi Meryem Öztürk sanıkların idam edilmesini istediğini belirtti. Maktulün kızı Gamze Vasfiye Öztürk, "Daha önce sanık Ferhat Yılmaz 2 yıldır tutuklu olduğunu söylemişti, benim babam 2 yıl önce öldürüldü. Bu anlatılabilecek bir acı değil. Ailem çok mutsuz yiyip içemiyoruz, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Bir babanın gölgesinin yerini hiçbir şey tutmuyor. Babamın parçalanmış cesedinin fotoğraflarını gördüğümden beri psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kardeşim de psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. İşimi kaybettim, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum, cezalarında indirim yapılmasın" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER