TBMM Başkanı Şentop'tan Onur Anıtı'na yapılan saldırıya tepki

Samsun'da Onur Anıtı'na Edirne'de ise Uzunköprü’de bulunan Adalet Anıtı'na yapılan çirkin saldırıya TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan tepki geldi. Şentop, "Bir karanlık el geçmişte olduğu gibi provokasyonlar denemektedir; Millet olarak o elin niyetini biliyoruz. Türkiye'ye düşmanlık eden o el mutlaka kırılır; Millete hainlik beyhudedir, geleceği yoktur." ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TBMM Başkanı Şentop'tan Onur Anıtı'na yapılan saldırıya tepki

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı, Millî Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet olarak sahip çıktığımız hatırasına yönelik Samsun’da gerçekleşen provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Aynı gün Edirne Uzunköprü’de bulunan Adalet Anıtı da saldırıya uğramıştır. Bir karanlık el geçmişte olduğu gibi provokasyonlar denemektedir; Millet olarak o elin niyetini biliyoruz. Türkiye'ye düşmanlık eden o el mutlaka kırılır; Millete hainlik beyhudedir, geleceği yoktur.

Çirkin saldırıya tepki yağdı! 'Bu saygısızlığı asla affetmiyoruz'... Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenler tutuklandı
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER