HUAWEI’den Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar

Sevgililer Günü’nde hediye alternatifi arayışı içinde olanlar için HUAWEI, bu yıl da yeni ürünlerini ayrıcalıklı fırsatlarla sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
HUAWEI’den Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar

Aşk ve teknolojiyi bir arada yaşamayı tercih edenler, HUAWEI Watch GT 2 Pro, Watch GT 3, Nova 9 ve FreeBuds Lipstick ürünlerinde özel indirimlerden yararlanma şansı yakalıyor. HUAWEI, Sevgililer Günü’nü bu yıl da sevgisini özel bir hediyeyle göstermek isteyenlere özel fırsatlarla kutluyor.

Hem işlevsel hem de şık bir hediye seçeneği için alışveriş listesinin üst sıralarında yer alabilecek birçok farklı seçenek, HUAWEI’in resmi satış noktalarında yerini aldı. HUAWEI, Watch GT 2 Pro, Watch GT 3, Nova 9 ve FreeBuds Lipstick ürünlerinde önemli indirim seçenekleri sunuluyor.

HUAWEI’den Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar

Watch GT 2 Pro akıllı saat modellerinde 400 TL’ye varan indirimlerin yanı sıra, yanında FreeBuds 4i ile alındığında yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Böylece iki cihazın toplam fiyatı 4.098 TL yerine 3.238 TL oluyor.

Watch GT 3 42mm Beyaz ve Gold modellerinde de Sevgililer Günü’ne özel bir indirim uygulayan HUAWEI, bu ürünlerin FreeBuds 4i ve ekstra saat kayışı ile birlikte alınması durumunda, bu modellerde de ekstra yüzde 10 indirim uyguluyor.

HUAWEI’nin en yeni akıllı telefonu Nova 9, kılıf hediyesi ve 9.999'dan 8.999'a düşen satış fiyatına ek olarak, Watch GT2 Pro ile birlikte alınması durumunda, Watch GT2 Pro 1.599 TL'ye alınabiliyor.

Eşsiz tasarıma sahip HUAWEI FreeBuds Lipstick için de 500 TL’ye varan indirim uygulayan HUAWEI, ürünün Watch Fit Mini ile birlikte alınması durumunda yüzde 10 daha ek indirim sunuyor. Böylece ürünlerin toplam fiyatı 4.147 TL yerine 2.698 TL oluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER