Tolunay Kafkas'tan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası federasyon ve hakemleri eleştirerek, "Bu iklimi kimler oluşturduysa onlarla ilgili konuşmak lazım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tolunay Kafkas'tan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk ederken sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyunla ilgili bir yorum yapmayacağım. İnsanların ne yaptığının önemi yok. Maçın hakemi hem VAR'daki hakemle ilgili kötü şeyler hissettik. Adil olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Yapacak bir şey yok. Bu iklimi kimler oluşturduysa onlarla ilgili konuşmak lazım. Artık bir şey yapmak lazım. Maalesef işin dışına kalıyor" diye konuştu.

Kafkas, Emre Mor'un Fenerbahçe maçına çıkmak istemediği ile ilgili sosyal medyada yazılanlara yönelik, "İddia işleri bana göre değil. Ben hakikatle ilgileniyorum" yanıtını verdi.

"İLERİKİ ZAMANLARDA FEDERASYON BAŞKANI İLE İLGİLİ KONUŞACAĞIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER