için kaldı

Kylie Jenner oğlunun ismini değiştirdi

Kylie Jenner, 2 Şubat’ta dünyaya gelen oğluna Wolf Webster adını verdiğini duyurmuştu. Ancak kararını değiştirdi ve bunu aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından duyurdu.

PARADURUMU PARADURUMU
Kylie Jenner oğlunun ismini değiştirdi

Kylie Jenner’ın küçük oğlunun adının artık Wolf olmadığını açıklamasıyla, diğer birçok ünlünün de bebeklerinin isimlerini değiştirdiği ortaya çıktı.

Kylie, Instagram hesabında şunları yazdı: "Bilginize, oğlumun adı artık Wolf değil. Gerçekten böyle olduğunu hissetmedik. Sadece paylaşmak istedim çünkü Wolf'u her yerde görüyorum." Jenner, bunun yerine hangi ismi seçtiklerini açıklamadı, bu yüzden sosyal medya üzerinden güncellemeyi bekleyeceğiz.

İşte bebeklerinin ismini değiştiren diğer ünlüler…

Amy Schumer

Kylie Jenner oğlunun ismini değiştirdi - Resim : 1

Amy Schumer ve eşi Chris Fischer, çocukları neredeyse bir yaşındayken fikirlerini değiştirdi. Gene Attell Fischer, Mayıs 2019'da doğdu, ancak oğullarının ismi şimdi David.

Caterina Scorsone

Kylie Jenner oğlunun ismini değiştirdi - Resim : 2

Grey's Anatomy dizisinin oyuncularından Caterina Scorsone üçüncü bebeğinin ismini Arwen koydu ancak birkaç ay sonra Lucinda olarak değiştirmeye karar verdi. Aile ona şanslı anlamına gelen ‘Lucky’ olarak sesleniyor.

Elon Musk

Kylie Jenner oğlunun ismini değiştirdi - Resim : 3

Elon Musk ve o zamanki ortağı Grimes, çocuklarına X Æ A-12 adını verdi. Bu isme İngilizce olmayan karakterler içermesinden dolayı Kaliforniya Yasası uyarınca izin verilmiyordu, ancak küçük bir ayarlama sorunu çözdü.

Bebeğin doğum belgesinde ilk adının 'X', ikinci adının 'AE A-XII' ve soyadının 'Musk' olduğunu belirtiliyor. X bebeğin anne ve babasının son derece benzersiz bir isim seçtiği ortada. 

Çocuğunuzun adını seçmek kesinlikle hiç de kolay bir iş değil. Bunu resmiyete dökmeden önce bebek isim kitaplarına göz atmanızı, arkadaşlarınız ve ailenizle konuşmanızı ve seçiminizi gerçekten dikkatlice düşünmenizi öneririz!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER