Ticaret Bakanlığı’nda ayçiçeği zirvesi!

Ayçiçek yağında yaşanan sıkıntı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş başkanlığında TRAKYABİRLİK ve KARADENİZBİRLİK yöneticilerinin katıldığı toplantıda ele alındı.

PARALİMANI PARALİMANI
Ticaret Bakanlığı’nda ayçiçeği zirvesi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş başkanlığında KARADENİZBİRLİK ve TRAKYABİRLİK yöneticilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, ayçiçeği üretiminde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez’in de yer aldığı toplantıda, yağlı tohumlar üretiminin arttırılması ile Tarım Satış Kooperatif ve Birliklerinin sorun ve ihtiyaçları da istişare edildi.

Genel merkezi Samsun'da bulunan Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) ve genel merkezi Edirne'de bulunan TRAKYABİRLİK yöneticilerinin katıldığı toplantıya ilişkin, KARADENİZBİRLİK’ten şu açıklama yapıldı:

“Kurumumuz Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Metin, Genel Müdürümüz Ünal Erarslan, TRAKYABİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç ve Genel Müdürü Hakan Çalen ile birlikte Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ziyaret edilmiştir. Ziyarette her 2 birlik yöneticileri, ayçiçeği üretimi ve ayçiçeği yağı ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini Bakan'a iletmişlerdir.

BAKAN MUŞ: “AYÇİÇEĞİ KONUSUYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan, ‘ayçiçeği' konusuyla yakından ilgilendiklerini belirterek, yaşanan sorunların en kısa sürede çözümü konusunda birliklerin talep ve görüşlerinin son derece önemli olduğunu açıklamışlardı. Bizler de Bakanımıza yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARALİMANI internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER