için kaldı

Apple Watch'tan tek eksiği fiyatı! İşte Meizu Watch

Çin'in sevilen mağazalarından bir diğeri olan Meizu, yeni akıllı saatini tanıttı. Apple Watch'tan tek eksiği fiyatı! İşte Meizu Watch

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple Watch'tan tek eksiği fiyatı! İşte Meizu Watch

Çin'in sevilen markalarından bir diğer olan Meizu, özellikle Meizu 16th, Bimde satılan Note 8X ve M10 modeli ile bir popülerlik yakaladı. Kazandığı kullanıcı kitlesini genişletmek isteyen Meizu Amoled ekran ve hızlı şarj desteği gibi özelliklerle dikkat çeken ilk akıllı saati Meizu Watch'ı tanıttı.

Meizu her ne kadar daha önce (2016) saat üretmiş olsa da aslında Meizu Watch isimli model için bu markanın ilk akıllı saat deneyimi denebilir.

Gelelim Meizu Watch'ın özelliklerine:

1.78 inç 368x448 piksel çözünürlüğe sahip ekranın tasarımı Apple Watch'da da gördüğümüze benzer olarak kare şeklinde. Amoled panel kullanılan ekran 500nit parlaklığa kadar çıkabiliyor ve 2,5D Gorilla Glass ile korunuyor. Alüminyum alaşımdan imal edildiği belirtilen saat 69 gram ağırlığa sahip.

Qualcomm'un saatler için geliştirdiği 12nm üretim sürecinden geçmiş Snapdragon Wear 4100 platformundan gücünü alan saat 1GB RAM ve 8GB dahili depolama ile kullanıcıları karşılayacak.

eSIM ile aramalar yapılabilen, sms'ler gönderilebilen ve hatta telefon ile bağlantısı kesildiği zaman ayrı bir telefon olarak kullanılabilen cihaz, NFC sayesinde Meizu Pay ile ödemelerinizi yapabilmenize olanak tanıyor.

Apple Watch'tan tek eksiği fiyatı! İşte Meizu Watch - Resim : 1

Meizu Watch 13 farklı egzersiz moduna ek olarak kalp atış hızı ölçümünden uyku ve stress takibine kadar bir çok özelliği bünyesine katarak fiyatına oranla iyi bir spor saati olmayı iddia ediyor.

Ekstra olarak 2.4 GHz Wi-Fi, Bluetooth 4.2, NFC ve LTE desteğine sahip cihaz enerji ihtiyacını 45 dakika içerisinde %100 şarj olabilen hızlı şarj destekli 420mAh bataryadan karşılıyor.

Çin'de 1.500CNY (230 dolar) fiyatla satışa sunulan saatin Avrupa pazarına ne zaman giriş yapacağı bilinmiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER