Antalya'da korkunç kaza! Otomobil bariyere saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, bariyere çarpan otomobildeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalya'da korkunç kaza! Otomobil bariyere saplandı: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Korkuteli- Antalya yolu, Güver Uçurumu mevkisinde meydana geldi. Kimliği henüz bilinmeyen sürücü yönetimindeki 48 AHC 595 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, bariyere çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye kurtarma ekibi, bariyerin üst bölümünü bıçak gibi kestiği otomobildeki 3 kişiyi çıkartmak için çalışma başlattı. Bu sırada yaralılara müdahale eden sağlık ekibi, araçtakilerden bir kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı Hakan Selçuk (45) ile kimliği henüz bilinmeyen diğer yaralı, 45 dakikalık çalışma sonrası araçtan çıkartılarak, ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kazada yaşamını yitiren kimliği belirsiz diğer kişinin cesedi ise morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER