için kaldı

Gardırop düzeni nasıl olmalı? İşte öneriler...

Bir sürü kıyafetin arasından istediğiniz giysiyi bulmakta zorlanıyorsanız, gardırobunuzu temizlemenin ve düzenlemenin zamanı gelmiştir. Peki, her gün kullandığımız gardırobu nasıl düzenlemeliyiz?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gardırop düzeni nasıl olmalı? İşte öneriler...

Gardırobu sürekli düzenli tutmak biraz zor olabiliyor. Bu nedenle de istediğimizi hemen bulmak biraz zaman alıyor. Ancak gardırobunuzu birkaç ipucuyla, kolayca düzenleyebilirsiniz.

- İlk olarak dolabınızı tamamen boşaltın ve güzelce temizleyin. Kalabalık yapan, bedeninize uymayan ve kullanmadığınız eşyaları ayırın.

- Daha sonra tüm giysilerinizi yazlık ve kışlık olarak gruplandırın. Bedeninize olmayanları ayırın. Ayrıca bulunduğunuz mevsime uygun olmayanları dolabınızın alt kısımlarına yerleştirebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER