Günlük uçuşta 15 ayın zirvesi

Küresel COVID-19 pandemisinden en olumsuz etkilenen sektörlerin başında gelen havacılık endüstrisinde şirketler 2019 yılı performanslarına yeniden ulaşabilmek için yoğun çaba harcıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Günlük uçuşta 15 ayın zirvesi

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları ise ortaya koyduğu performans ile pandemiden en hızlı ve güçlü çıkacak şirketler arasında yer alıyor. 2021 yılının ilk 5 ayında Avrupa hava sahasının en çok uçuş gerçekleştiren havayolu olan Türk Hava Yolları 4 Haziran Cuma günü gerçekleştirdiği 863 uçuş ile son 15 ayın en yüksek günlük uçuş sayısına ulaştı.

Türk Hava Yolları’nın başarılı performansı ile ilgili yorumlarını dile getiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Aynı anda bulutların üzerinde olan Türk Hava Yolları uçaklarının sayısı arttıkça biz mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hedeflerimizden vazgeçmeyerek pandemi döneminde uçuş ağımıza kattığımız yeni destinasyonlar ve filomuza dahil ettiğimiz yeni nesil uçaklarımız ile çok yakında pandemi dönemi öncesinden daha da yoğun uçacağız. Bayrağımızı taşırken kurduğumuz hayallerimiz pandemi nedeniyle türbülansa girse de sonuçlar gösteriyor ki Türkiye’nin Türk Hava Yolları güzel günlere çok daha güçlü şekilde dönüyor” dedi.

YOĞUN UÇUYORUZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER