Ankara büyüyen şirketler çıkarıyor

ATO Başkanı Gürsel Baran "Silikon Vadisi'ndeki imrendiğimiz şirketlerin başkentte de var olabileceğini gördük, yani Ankara'nın yükselişini bu rakamlarla da tasdik etmiş olduk" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara büyüyen şirketler çıkarıyor

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine Ankara 24 şirketle damga vurdu.

Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan açıklamaya göre, TOBB, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin (ETÜ) katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni'nde, Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi belirlenirken, listeye giren Ankaralı şirketler de performanslarıyla dikkati çekti.

Ankara merkezli inşaat şirketi Gintek İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret AŞ yüzde 4357,5'lik büyüme oranıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER