Ajanlık eğitimi aldığını zannederken dolandırıldığı ortaya çıktı

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan bir kadın Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi'nde çalışacak bir ajan olmak üzere bir yıl eğitim aldı. Daha doğrusu aldığını sandı... Talihsiz kadının dünyası dolandırıldığını anlamasıyla başına yıkıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ajanlık eğitimi aldığını zannederken dolandırıldığı ortaya çıktı

Sahte rozetler, asker yelekleri, silahlar... Tüm bunlar Oregonlu kadının ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi'nde (DEA) çalışma hayaliyle aldığı eğitimin birer parçasıydı. Ta ki akılalmaz dolandırıcılık hikâyesi ortaya çıkana kadar.

Bir yıl boyunca kendisini süpervizör olarak tanıtan bir adamdan eğitim alan ve DEA ajanı olacağına inandırılan kadının suçlamalarına Insider ulaştı.

Kadını bir yıl boyunca kandıran dolandırıcının, yaptıkları ortaya çıkınca sahip oldukları ekipmanların 'cosplay' (Fanların eğlence amaçlı olarak çeşitli aksesuarlar ve kostümler kullanılarak anime ve manga, film, oyun ve kitaplardaki kurgusal karakterlere bürünmesi) için olduğunu iddia ettiği de haberde yer alan inanılmaz detaylar arasında. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER