Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav'dan Berat Özdemir açıklaması! "İsteyen kulüpler var, anlaşma..."

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Süper Lig devleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Berat Özdemir hakkında önemli açıklamalar yaptı. Cavcav, genç oyuncuya İstanbul kulüpleri başta olmak üzere Trabzonspor'un da talip olduğunu belirtirken "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak anlaşma söz konusu değil." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav'dan Berat Özdemir açıklaması! "İsteyen kulüpler var, anlaşma..."

Başkan Murat Cavcav, Süper Lig kulüplerini peşinden koşturan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Oyuncuyu birçok kulübün istediğini ancak henüz bir anlaşma yapılmadığını belirten Cavcav, "Berat Özdemir'i isteyen kulüpler var. Trabzonspor da var. İstanbul'dan da var. Avrupa'dan da aynı şekilde. Ancak şu an için herhangi bir imza, anlaşma söz konusu değil." diye konuştu.

"Berat'ın Covid-19 testi pozitif çıktı"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER