Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı: Soğuk hava dalgası yurdu terk ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji'nin verilere göre, hava sıcaklığı Türkiye'nin bazı bölgelerinde hafta sonundan itibaren yükselişe geçecek. Hava sıcaklıkları iç kesimlerde artacak, Marmara'da ise mevsim normallerinde seyredecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı: Soğuk hava dalgası yurdu terk ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji'nin raporuna göre hava sıcaklığının bazı kesimlerde artışa geçeceği öngörüldü.

Meteoroloji'den bazı bölgeler için 'çığ, buzlanma ve don' uyarısı yapılırken, "Sıcaklıkların bugün batı bölgelerimizden itibaren artmaya başlaması bekleniyor" ifadeleri yer aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "29 Ocak - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında hava sıcaklıklarının iç kesimlerde biraz artacağı, Marmara'da mevsim normalleri civarında olacağı ve diğer yerlerde de mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin edildiği belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER