için kaldı

Herkes akıllı saat kullanacak! TeknolojiOku-Yorum #28

Akıllı saat fiyatları düşüyor. Artık herkes akıllı saat kullanacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Herkes akıllı saat kullanacak! TeknolojiOku-Yorum #28

Haftalık olarak yayınladığımız gündem değerlendirme programımız TeknolojiOku-Yorum'un yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümdeki başlıklarımız ise ucuzlayan akıllı saatler, yeni nesil konsollar ve çökme sorunları yaşayan EBA oldu.

Elbette burada teknoloji tutkunlarını asıl ilgilendiren başlığın ucuzlayan akıllı saat fiyatları olduğunu söyleyebiliriz. Malum önümüzdeki dönemde akıllı saat üreten firmaların sayısı daha da artacak. Bu artış sayesinde artık çok daha ucuza makul akıllı saatler almak mümkün.

Dilerseniz aşağıdaki videodan TeknolojiOku-Yorum programımızın yeni bölümüne göz atabilirsiniz.

Herkes akıllı saat kullanacak! TeknolojiOku-Yorum #28

Videoda da dile getirdiğimiz üzere artık 500 - 600 TL seviyesine son derece kaliteli, belli bir ekosisteme dahil olmuş akıllı saatler almak mümkün. Muhtemelen önümüzdeki süreçte fiyatlar daha da uygun seviyelere inecektir.

Öte yandan yeni nesil konsol fiyatları da videoda bahsettiğimiz üzere pek uygun olmayacak. Zaten mevcut vergilerin 1 Ocak tarihine kadar uzatılması da bunu gösteriyor.

Muhtemelen Microsoft'un yayınladığı fiyatları geri çekmesinin temel sebebi de buydu fakat biz tam olarak farkına varamadık.

Elbette çıkmamış candan umut kesilmez diyerek bir süre daha beklemede kalacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER