için kaldı

Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplandı

Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, TOBB 77. Genel Kurulu'na sunulmak üzere Mali ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından hazırlanan '2020 Yılı Ekonomik Rapor” taslağını incelenmek amacıyla 19 Nisan 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle toplandı. ​

GASTE24 GASTE24
Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplandı

Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, Komisyon Başkanı Ferhat Çağlayan, üyeler; Halil Balık, Ahmet Nejat Sağel, Ersin Kaşka, Abdullah Genç ve Şakir İşeri ile Başkanlık Baş Danışmanı Çağrı Gürgür katıldı.

Toplantıda, Mali ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla “2020 Yılı Ekonomik Rapor”u ayrıntılı bir şekilde incelendi.  

Komisyon, Raporda 2020 yılında Türkiye’de ve dünyada meydana gelen gelişmelerin objektif bir şekilde değerlendirildiği konusunda görüş birliğine vardı. 

Toplantı katılımcıların dünya ve Türkiye ekonomisindeki güncel ekonomik ve sosyal ortama ilişkin değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.

BİZİM HABER MERKEZİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER