Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a: Hayatımın en iyi arkadaşı

Melis Sütşurup sevgilisi Mustafa Sandal ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından 'hayatımın en iyi arkadaşı' notuyla paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a: Hayatımın en iyi arkadaşı

Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018 yılında sona eren Mustafa Sandal, aradığı mutluluğu Melis Sütşurup'ta bulmuştu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal, yaklaşık beş ay önce yeniden bir araya geldi. 'Aşk yeniden' diyen ikiliden Sütşurup, Sandal ile birlikte yürürken çekilen fotoğrafına, "Hayatımın en iyi arkadaşı" notunu düştü.

Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a: Hayatımın en iyi arkadaşı - Resim : 1

Geçtiğimiz aylarda aşkını haykıran Mustafa Sandal, güneş gözlüğü takan sevgilisine "Sen yeter ki hep böyle bak!" sözleriyle takılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER