için kaldı

Cem Yılmaz "Bana soytarı diyenler açsın baksın bakalım tiktok videolarına" demişti...TikTok fenomenleri cevap verdi

Sosyal medya fenomenleri Ömer Başdoğan (Naletbebe), Cemre Solmaz, Burak Güngör, Şahangiller, Kürşat Juan ve Merve Yalçın hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'na konuştu. Cem Yılmaz'ın bir gün önce söylediği "Bana soytarı diyenler açsın baksın bakalım tiktok videolarına" sözleri üzerine kendisine yanıt verdiler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cem Yılmaz "Bana soytarı diyenler açsın baksın bakalım tiktok videolarına" demişti...TikTok fenomenleri cevap verdi

Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, TikTok videoları ile ilgili görüşlerini anlatan ifadeler kullandı. TikTok fenomenleri de konuyla ilgili Cem Yılmaz'a yanıt verdi. Fenomen Cemre Solmaz, “Soytarılar, TikTok’ta.” tarzında yapılan bir açıklama hiç hoş değil" derken, Nalet bebe ismini kullanan Ömer Başdoğan, "Bence söylediği şey genele yönelik değil" dedi. Fenomenlerden Burak Güngör, "Gücünün yettiği ile uğraşıyor" derken, Şahangiller ismiyle tanınan Emrah Şahan ise, "TikTok videoları çeken herkes soytarıymış ve kendisi onlardan çok çok üstünmüş gibi düşünmesi çok mantıksız" dedi. TikTok'ta milyonlarlar izleyiciye sahip Berke Juan ise konuyla ilgili, "Film çıkardığı zaman PR için bize geliyorlar" dedi. Fenomen Merve Yalçın ise, "Kendini bizimle kıyaslıyorsa bir sıkıntı var" ifadelerini kullandı.

İşte fenomenlerin verdiği iddialı cevaplar...

 Cemre Solmaz : Son dönemde TikTok ile alakalı herkes bir açıklama yapıyor. Her mecradan insanlar iyi ya da kötü olmak üzere TikTok mecrasına sallıyorlar. Bu da onlardan biri aslında. Tabii ki soytarılar denmesi hiç hoş bir kavram değil. Sonuç olarak bu uygulamayı kullananlarda bir insan. Onlar da birilerini eğlendirmeye ve bilgilendirmeye çalışıyor. Ben “Platformun içinde kötü videolar yok.” demiyorum. Ama genel olarak “Soytarılar, TikTok’ta.” tarzında yapılan bir açıklama hiç hoş değil. Yaptığı açıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bu uygulamanın içerisinde emek veren ve eğlenen arkadaşlarımız, bilgilenen kardeşlerimiz var. Ben böyle olduğunu düşünüyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER