Son dakika... NATO'dan Türkiye açıklaması

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg İstanbul'da düzenlenen barış görüşmelerinden dolayı Türkiye'ye teşekkür etti. Stoltenberg, 'Türkiye'ye Ukrayna ile Rusya arasındaki barış görüşmelerine ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... NATO'dan Türkiye açıklaması

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Ukrayna'daki savaş ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Rusya'nın Ukrayna'daki bazı bölgelerden çekildiği yönündeki haberleri değerlendiren Stoltenberg, 'İstihbaratımıza göre, Rus birlikleri geri çekilmiyor, yeniden konumlanıyor. Rusya, Ukrayna'nın doğusundaki Donbass bölgesindeki saldırısını yeniden toplamaya, ikmal etmeye ve güçlendirmeye çalışıyor' dedi.

İstanbul'da düzenlenen barış görüşmelerine de değinen Stoltenberg 'Türkiye'ye Ukrayna ile Rusya arasındaki barış görüşmelerine ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederim' dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER