için kaldı

Seren Serengil apar topar ameliyata alındı

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil geçirdiği mide ameliyatlarından dolayı son günlerde sağlık problemleri yaşıyordu. Seren Serengil'in bugün sabaha karşı ameliyata alındığı açıklandı.

GASTE24 GASTE24
Seren Serengil apar topar ameliyata alındı

Acil olarak ameliyata alınan Seren Serengil'in sağlık durumuna ilişkin detayları, birlikte magazin programı sunduğu parneri Bircan Bali'den geldi. Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından uzun süredir sağlık problemleri yaşayan Serengil, bugün sabah 05.30'da artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı. Acil ameliyata alındığı öğrenilen Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma da sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte dumping sendromu hastalığı ile mücadele eden Seren Serengil'in sağlık durumuna ilişkin detaylar...Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele veriyordu.

SAFRA KESESİ ÇALIŞAMAYACAK DURUMA GELMİŞ"

Son olarak, bugün sabah 05.30'da artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in acil ameliyata alındığı öğrenildi. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Serom az sonra maalesef ameliyata alınıyor. Sabah 5:30 aniden gelişen ve artan ağrılar sonucu hastaneye geldik. Yapılan kontrollerden sonra geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacaktır. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacaktır. Dualarınızla bugünleri atlatacak."

Kaynak: Takvim 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER