Radiant Valorant oyuncusu canlı yayında hile banı yedi

Radiant Valorant oyuncusu yayıncı Solista canlı yayında hile banı yedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Radiant Valorant oyuncusu canlı yayında hile banı yedi

Hile kullanan Radiant rütbeli oyuncunun canlı yayın klibinin viral olmasının ardından banlandı. Ban işlemi ise Kuzey Amerika bölgesinde 65. sıraya sahip oyuncu yine canlı yayındayken gerçekleşti.

Rekabetçi oyunlarda hile kullanan oyuncu sayısının azımsanacak kadar olmadığı genel olarak bilinen bir gerçek. Hileciler ise oyuncuların oyun zevkini ve adil rekabet etme hakkını baltalıyor. Hile kullanıldığı tespit edilen oyuncular ise banlanarak rekabetçi maç ortamının korunması için çaba harcanıyor.

Twitch yayıncısı Solista ise bir canlı yayın esnasında hile yaptığının tespit edilmesiyle birlikte banlandı. Kuzey Amerika lider tablolarında ilk 100’de yer alan oyuncunun bulunduğu sıraya hile kullanarak geldiği belli olmuş oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER