Akaryakıt fiyatlarında indirim!

Akaryakıt fiyatları uzun süredir yukarı seyreden bir seviyede işlem görüyordu. Dolar kurundaki çalkantıların durulmasının ardından indirim haberi geldi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Akaryakıt fiyatlarında indirim!

Ülkemizde uzun süredir devam eden zamlar ve dolar kuru çalkantıları vatandaşın belini bükmüş durumda. Hal böyle olunca akaryakıt zamları da sürekli gündemdeydi. Doların düşmesiyle indirim haberi bekleyen vatandaş beklediği şeyi kısa sürede bulamadı. Şimdi yapılan bir açıklamaya göre ise akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Ancak bu indirim pompaya yansımayacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu geceden itibaren benzinin litre fiyatında 1,63 TL, motorindeyse 1,65 TL indirim yapılacağını ifade etti. Fakat yapılan bu indirim, son aylarda ikiye katlanan akaryakıtın pompa fiyatına yansımayacak. Bunun yerine ise indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştirileceği açıklandı.

Siz bu uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. Sizce bu indirim yeterli seviyede mi? Dolardaki artışın zamlardaki etkisi bu indirimle kesilebilir mi?


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER