Damat dehşeti! Eşini, kayınvalidesini ve akrabasını katletti

İZMİR’in Bayındır ilçesinde dün akşam Hüsnü T. (31), boşanma aşamasında olduğu eşi Serap T. (29) ile kayınvalidesi Serpil Palalı’nın (47) yaşadığı Hacı İbrahim Karaselvi Sokak’taki eve gitti. Hüsnü T. kısa süre sonra Serap T. ile tartışmaya başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Damat dehşeti! Eşini, kayınvalidesini ve akrabasını katletti

Tartışmanın büyümesi üzerine Hüsnü T., kayınvalidesi ve eşini tabancayla vurduktan sonra dışarı çıktı. Bu sırada Hüsnü T., silah seslerini duyarak eve doğru gelen Palalı’nın kuzeni Hamza Kuzucuk’u (45) da yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Kuzucuk ise kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kaçan Hüsnü T., Hatay Mahallesi Çayır Caddesi’nde silahıyla birlikte gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER