Almanya'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na devlet nişanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından Almanya Federal Cumhuriyeti Devlet Nişanı'na layık görüldü. Hisarcıklıoğlu'na nişanı Almanya Büyükelçisi Jürgen Schultz takdim etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na devlet nişanı

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Almanya Federal Cumhuriyeti Devlet Nişanı takdim edilmesi kararlaştırıldı.

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde Almanya Büyükeçlisi Jürgen Schultz'un ev sahipliğindeki törene, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken katıldı.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e teşekkürlerini ileten Hisarcıklıoğlu, "Ben bu ödülü iş dünyamızın başarısı olarak görüyorum. Bu başarının onurlandırılması olarak değerlendiriyorum. Ben bunu 365 oda, borsa, Türk iş dünyasının şemsiye kuruluşu adına alıyorum" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER