için kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nda Galatasaray ile eşleşen Marsilya'dan kura yorumu

Olympique Marsilya Kulübü Başkanı Pablo Longoria, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile aynı gruba düşmelerini değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
UEFA Avrupa Ligi'nda Galatasaray ile eşleşen Marsilya'dan kura yorumu

Olympique Marsilya Kulübü Başkanı Pablo Longoria, zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirtti.

Rekabetçi bir grupta yer aldıklarını aktaran Longoria, "Grupta düzenli olarak Avrupa'da oynayan 4 takım yer alıyor. Dört güzel ambiyans, stat ve antrenörün bulunduğu bir grup. Fatih Terim, Maurizio Sarri, Jorge Sampaoli, Marko Nikolic gibi önemli teknik direktörler var. Çok iyi ve dengeli bir grup olduğunu düşünüyorum. Her sonuca açık maçlar olacaktır. Bu turnuvada elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Küçük detaylar grupta sonucu belirleyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'deki maçlarda Galatasaray taraftarının klasikleşen ambiyansını yaşayacaklarını kaydeden Longoria, Moskova, Roma, Marsilya ve İstanbul'da güzel maçlar oynanacağına inandığını ifade etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER