için kaldı

O doktor kendisini bıçaklayan saldırganın hayatını kurtarmış

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rahmi Kılıç, ortopedi asistanı doktor Ertan İskender’in, kendisini bıçaklayarak ağır yaralayan hastası Bayram Nargüner’in daha önce hayatını kurtardığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
O doktor kendisini bıçaklayan saldırganın hayatını kurtarmış

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin poliklinik bölümünde önceki gün meydana gelen olayda psikiyatri hastası Bayram Nargüner, ortopedi asistanı doktor Ertan İskender'e bıçakla saldırdı. Doktor İskender, saldırıda sırtının sağ bölümünden ve sağ elinden bıçaklanarak ağır yaralandı. İskender, hastanenin acil servisinde ilk tedavisi yapıldıktan sonra ameliyata alındı. İskender’in, saldırıda kopan bir parmağı yaklaşık 4.5 saat süren ameliyatla yerine dikildi. İskender’in tedavisi, ameliyatın ardından serviste devam ediyor. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Nargüner, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bayram Nargüner, tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

'10 GÜN ÇOK KRİTİK'

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rahmi Kılıç, yaralı doktoru hastanede ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gülüm, “10 gün kadar çok kritik bir süreç olacak. Sağ sırtındaki yaralanmasından dolayı hayati tehlikesi devam ediyor. Ciddi hayati organlara yakın bir bölge orası. Oldukça üzüntülü. Son 2 yıldır sağlıkta şiddetle ilgili önleyici yasalar çıkarıldı. Bu süreçlerin son bulmasını umut ediyoruz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER