Son Dakika: Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi sonrası büyük iddia! Kerem Aktürkoğlu...

Galatasaray'ın 5 yıllık sözleşme imzaladığı Barış Alper Yılmaz'ı 2. Lig'deki eski hocası Bahaddin Güneş'e sorduk. Güneş, Barış Alper Yılmaz'ın özelliklerinden bahsederken iddialı sözler kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi sonrası büyük iddia! Kerem Aktürkoğlu...

Mislicom 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Galatasaray’a 5 yıllık imza atan eski öğrencisi Barış Alper Yılmaz ilgili Spor Arena’dan Uğur Yapıcı'ya değerlendirmelerde bulunurken Fatih Terim’in eski öğrencisi Seyfettin Anıl Yaşar’ı da izlettiğini açıkladı.

"BARIŞ ALPER'İ SAĞ BEK OYNATTIM, TAM BİR ANADOLU ÇOCUĞU"

Eski öğrencisi Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray’da başarılı olacağını ifade eden Güneş, "Ankara Demir döneminde Barış Alper Yılmaz bize Rize Özel İdare Spor takımından geldi, gelmeden önce çok bir eğitimi yoktu. Eskiden az süre alıyordu hatta Barış’ı sağ bek oynattım. Ankara Demir’de şampiyonluğumuzun elimizden alındığı dönemde de oynattım. Barış Alper Yılmaz tam bir Anadolu çocuğu, başarıya aç, cesur ve çok potansiyelli bir oyuncu. Kafa vuruşu ile orta eksiği var, sol ayağı biraz daha zayıf ama bunları geliştirebilir. Galatasaray’daki Kerem Aktürkoğlu ile kıyaslarsak daha fazla üzerine koyacağını düşünüyorum. Fatih hoca onu daha fazla geliştirecektir." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER