Kamyonet ile çarpışan hafif ticari araçtaki çift öldü

BURDUR- Isparta Karayolu Organize Sanayi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında İbrahim Parlak (79) ile eşi İlkay Parlak (78) öldü, 1 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kamyonet ile çarpışan hafif ticari araçtaki çift öldü

Kaza, saat 13.30 sıralarında Burdur-Isparta Karayolu Organize Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Mevlüt A. (42) yönetimindeki 07 CSK 09 plakalı kapalı kamyonet ile İbrahim Parlak yönetimindeki 15 NE 560 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç sürücüsü İbrahim Parlak olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan eşi İlkay Parlak ile diğer araç sürücüsü Mevlüt A. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. İlkay Parlak burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

İlkay Parlak'ın cenazesi, hastanenin morguna konuldu. İbrahim Parlak'ın cenazesi ise savcının incelemesinin ardından otomobilin kapısı kesilerek çıkartıldı ve Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER