için kaldı

Mustafa Cengiz kararını verdi: Aday olacak mı?

Eşref Hamamcıoğlu, Tuncer Hunca, Metin Öztürk ve Burak Elmas adaylıklarını açıkladığı Galatasaray'da mevcut başkan Mustafa Cengiz başkan adaylığı için kararını verdi.

GASTE24 GASTE24
Mustafa Cengiz kararını verdi: Aday olacak mı?

Galatasaray’da mayıs ayındaki seçim öncesi sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı camiada Eşref Hamamcıoğlu, Tuncer Hunca, Metin Öztürk ve Burak Elmas adaylıklarını açıklamıştı. 4 ismin adaylıkları sonrası gözler Mustafa Cengiz'e çevrildi. Cengiz'in sağlık durumuyla alakalı doktorlar ve ailesiyle yaptığı istişare sonucunda, seçime girmeyeceği öğrenildi.

Galatasaray'da mayıs ayındaki seçim öncesi kritik gelişmeler yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz'in yapılacak yönetim kurulu toplantısında aday olmayacağını açıklayacağı öğrenildi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Cengiz'in sağlık durumuyla alakalı doktorlar ve ailesiyle yaptığı istişare sonucunda seçime girmeme kararı aldığı kaydedildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN SEÇİM HAMLESİ

Sarı kırmızılılarda, başkanlık koltuğu için Eşref Hamamcıoğlu, Tuncer Hunca, Metin Öztürk ve Burak Elmas adaylıklarını açıklamıştı. Bu gelişmeyle, Galatasaray'da ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak'ın başkanlığa adaylığını koyması bekleniyor.

Kaynak: A Spor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER