Barış Alper Yılmaz transferinde mutlu son

Galatasaray, uzun süredir bitirmeye uğraştığı Barış Alper Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Genç futbolcuyla 5 yıllık kontrat yapan sarı kırmızılılar haberi resmi siteden duyurdu.

GASTE24 GASTE24
Barış Alper Yılmaz transferinde mutlu son

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'ı 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Bu sezon 36 karşılaşmaya çıkan Yılmaz, 8 gol atarken 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Barış Alper Yılmaz'a kulübümüze hoş geldin diyor, Galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

"GALATASARAY HER FUTBOLCUNUN HAYALİDİR"

Genç futbolcu ise verdiği ilk demeçte, "Galatasaray'ın parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Beni buraya layık gören Fatih Terim hocama, başkanımız Burak Elmas'a, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Galatasaray her futbolcunun hayalidir. Ben de bu hayalimi gerçekleştireceğim için çok mutluyum. Taraftarlarımızın önünde şanlı formayı giyeceğim için sabırsızlanıyorum, çok heyecanlıyım. Gerçekten çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER