Kameradan baskını görünce... Böyle bulundular

Adana'da polis, sokağa çıkma kısıtlamasında oyun oynatan ruhsatsız kahvehaneye baskın yaptı. Güvenlik kamerasından baskını görüp, terasa saklanan 37 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası kesildi, iş yeri mühürlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kameradan baskını görünce... Böyle bulundular

Seyhan Devriye Grup Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Alidede Mahallesi'nde bir kahvehanede sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı gece saatlerinde oyun oynandığı bilgisi üzerine adrese baskın yaptı.

Güvenlik kamerasıyla bina girişi ve merdiven dairesini izleyen kahvehanedekiler, baskın yapıldığını fark edince terasa kaçtı. Kahvehaneye girip, masalar, sandalyeler ve oyun için kullanılan malzemeleri gören ekipler, içeride az kişinin bulunduğunu fark edince binada arama yaptı. Yapılan aramada, baskın sırasında terasa saklanan şüpheliler de yakalandı. Kahvehane içi ve terasta toplam 37 kişiyi yakalanan ekipler, yapılan kimlik sorgusunda şüphelilerden birinin resmi belgede sahtecilik suçundan arandığını belirledi.

Kameradan baskını görünce... Böyle bulundular - Resim : 1

37 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası kesilirken, aranması olan şüpheli ise 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü. Ruhsatsız iş yeri ise Seyhan Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerince mühürlendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER