için kaldı

6’ncı kez kural ihlali yaparken yakalandı, kendini "Unutmuşum hacı abi’ diye savundu

Çorum'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamındaki denetimde, daha önce 5 kez maskesiz yakalandığı anlaşılan kişiye cezai işlem uygulandı. Maske takmadığı için 6ıncı kez ceza yiyen kişi polis ve gazetecilere "Yine maske takmayı unutmuşum hacı abi" diyerek kendini savundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
6’ncı kez kural ihlali yaparken yakalandı, kendini "Unutmuşum hacı abi’ diye savundu

Çorum'da polis ekipleri, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında cadde ve sokaklarda maske ve mesafe denetimi gerçekleştirdi. Kentin en işlek bölgesi olan Hürriyet Meydanı’ndaki denetimler sırasında sokağa maskesiz çıkan kişi, polisleri görünce maskesini taktı. Polis ekiplerinin cezai işlem uygulamak istediği kişi hakkında yapılan inceleme sonucu, daha önce 5 kez maske takmadığı için ceza kesildiği belirlendi ve altıncı kez para cezası uygulandı. Cezai işlem makbuzunu imzalayan kişi, "Yine maske takmayı unutmuşum hacı abi" diyerek kendini savundu.

Ekipler gün boyu denetimlerini sürdürüp, tedbirlere uymayanlara cezai işlem uyguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER