için kaldı

İtalya'da Leonardo Bonucci'den Türkiye açıklaması: "Onlar saygıyı hak ediyor"

İtalya Milli Futbol Takımı'nın defans oyuncusu Leonardo Bonucci, 2020 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında karşılaşacakları Türkiye'yi ciddiye aldıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İtalya'da Leonardo Bonucci'den Türkiye açıklaması: "Onlar saygıyı hak ediyor"

Floransa yakınlarında bulunan Coverciano'daki milli takım tesislerinde basın toplantısı düzenleyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 11 Haziran Cuma günü A Milli Takım ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Onlar saygıyı hak ediyor. Fransa'ya karşı nasıl sağlam olunur bunu gösterdiler ve ne yapmak istediklerini biliyorlar." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin kadrosunda önemli isimlerin bulunduğuna dikkati çeken Bonucci, "Onların, (Hakan) Çalhanoğlu'ndan (Cengiz) Ünder'e, (Merih) Demiral'dan (Burak) Yılmaz'a kadar yetenekli oyuncuları var. Burak Yılmaz ki Lille'i Fransa'da şampiyonluğa taşıdı." diye konuştu.

Ay-yıldızlı ekibin önemli bir rakip olduğunu kabul edip, ona göre oynamaları gerektiğini dile getiren Bonucci, "Türkiye, ilginç ve gelişmekte olan bir takım." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER