için kaldı

Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu umutlu ama temkinli: Zor günler bizi bekliyor

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde her ne kadar son maçta kaybetseler de futbolcularının ortaya koyduğu oyunun geleceğe umutla bakmalarını sağladığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu umutlu ama temkinli: Zor günler bizi bekliyor

Hamza Hamzaoğlu, kulüp tesislerindeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde peş peşe kısa süre içeresinde 2 önemli maça çıkacaklarını, bundan sonraki her karşılaşmanın tüm takımlar için çok önemli hale geldiğini belirtti.

Hem kafa hem de fiziksel olarak toparlanmaları adına oyuncularına Antalyaspor maçı sonrası bir buçuk gün izin verdiğini ifade eden Hamzaoğlu, "Zor günler bizi bekliyor. Herkese ihtiyacımız olacak. Tüm oyuncuların çok sağlıklı ve diri olması gerekiyor. Maçtan sonra olduğu gibi bugün de oyuncularımı bir kez daha mücadeleleri için tebrik ettim. Bazen her şeyi ortaya koyarsınız kazanamazsınız." dedi.

Takımına güvendiğini ve önümüzdeki maçtan itibaren ihtiyaçları olan puanları alacaklarına inandıklarını dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER