Boğaz’da feci olay! Anadolu Ajansı çalışanı ‘imdat’ diye bağırarak kayboldu…

Son dakika haberine göre; Anadolu Ajansı ulaştırma görevlisi İstanbul’da serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapıldı. Olay yerine gelen ekipler Ali Asaroğlu’nu arama çalışmalarına başladı…

POSTA POSTA
Boğaz’da feci olay! Anadolu Ajansı çalışanı ‘imdat’ diye bağırarak kayboldu…

Üsküdar'da serinlemek için denize giren Anadolu Ajansı ulaştırma görevlisi Ali Asaroğlu, akıntıya kapıldı. Olay yerine gelen ekiplerin Asaroğlu'nu arama çalışmaları sürüyor.

Olay saat 13.30 sıralarında Üsküdar Kuzguncuk Sahili'nde meydana geldi. Mesai öncesi arkadaşıyla Kuzguncuk Sahili'nde denize giren Anadolu Ajansı ulaştırma görevlisi Ali Asaroğlu (48), bir anda akıntıya kapıldı. İmdat diye bağırmaya başlayan Asaroğlu gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ekipleri, deniz polisi sevk edildi. Bölgeye gelen su altı arama kurtarma ekipleri de Ali Asaroğlu'nu aramak için çalışma başlattı. 

Boğaz’da feci olay! Anadolu Ajansı çalışanı ‘imdat’ diye bağırarak kayboldu… - Resim : 1

Sahilde bulunan Sebrullah Yücekaya, "Orta kısımda gördüm. 'İmdat' dediğini duydum ama emin olamadım. İskelenin dibine kadar yüzerek geldi, yine 'İmdat' dedi. Arkadaşlara 'Adam boğuluyor' dedim. Ama dememe kalmadan dibine girdi." dedi.

Murat KORKMAZ- Gamze ŞİMŞEK/ DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER