Seda Sayan'dan Demet Akalın'a olay yaratacak sözler

Gelinim Mutfakta programını artık Seda Sayan'ın yerine ünlü şarkıcı Demet Akalın sunacak. Kavgalı olan Seda Sayan, Demet Akalın'a göndermede bulundu. Sayan, ''Ekmek almam, her zaman kazandırırım'' dedi.

GASTE24 GASTE24
Seda Sayan'dan Demet Akalın'a olay yaratacak sözler

Sunuculuğunu Demet Akalın ve Alişan'ın yaptığı 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programı, geçen sezonun sonunda final yapmıştı. Programın bitmesinin hemen ardından Star TV, Seda Sayan'la anlaştığını duyurdu. Akalın da ünlü ismi "Ekmeğimle oynadın" diyerek eleştirmişti.

SEDA SAYAN'IN YERİNE DEMET AKALIN GELDİ

Seda Sayan'ın Kanal D'den Star TV'ye transfer olmasının ardından Gelinim Mutfakta programını kimin sunacağı merak konusu olmuştu. Bugün sosyal medya hesabından sözleşme imzalarken çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Akalın, "Gelinim Mutfakta hayırlı olsun" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER