21 yaşındaki Aleyna Tilki'ye dadı aranıyor

Magazin gündemindeki yerini her zaman korumayı başaran 21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından kendisine dadı aradığı söyledi.

GASTE24 GASTE24
21 yaşındaki Aleyna Tilki'ye dadı aranıyor

21 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından iş hayatında asistan yerine dadı ile çalışmaya karar verdiğini ve dadı aradığını açıkladı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj yayınladı.

DADI ARIYOR 

Genç şarkıcı, iş hayatında asistan yerine “dadı”yla çalışmaya karar verdiğini; “Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem. Dadılar çok çalışkan. Yemeğimi düşünür, saçlarımı tarar ve her şey" sözleriyle duyurdu.

"SEVGİLİM BİRAZ KEKO OLABİLİR" 

Öte yandan haftalar önce 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Aleyna, "Sence ideal bir buluşma nasıl olmalı?" ve "Buluşacağın kişinin karakteri nasıl olmalı?" sorularını cevaplamış ve şu ifadeleri kullanmıştı.

HABER3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER