İstanbul'da vahşet! 2 kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar'da aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen 2 kardeş bir tekstil atölyesi sahibi tarafından öldürüldü, cesetler halıya sarılı bir şekilde atölyede bulundu. Katil zanlısı olay yerinden aracıyla kaçarken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

POSTA POSTA
İstanbul'da vahşet! 2 kardeşi öldürüp halıya sardı

CNN TÜRK’ün özel haberi'ne göre; cinayet Bağcılar 15 Temmuz mahallesinde yaşandı. İddiaya göre iflas eden bir tekstil atölyesi sahibi, aralarında alacak verecek meselesi bulunan 2 kardeşten önce Osman S’yi atölyeye çağırdı ve orada öldürdü. Daha sonra ağabeyi Mehmet S’yi de atölyeye çağıran şüpheli, onu da öldürerek 2 cesedi halıya sardı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı

Katil zanlısı, o esnada olay yerinde olan Hakan Ç’ye çekiçle saldırdı. Kanlar içinde kalan Hakan Ç. pencereye çıkıp yardım isteyince şüpheli araçla olay yerinden kaçtı.

İstanbul'da vahşet! 2 kardeşi öldürüp halıya sardı - Resim : 1

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, öldürülen 2 kardeşin cenazesi ilk incelemelerin ardından adli tıp kurumuna sevk edildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER