için kaldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den, İmamoğlu'na gazi yakını tepkisi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü töreninde gazi yakını olduğunu belirten vatandaşın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik tepkisine ilişkin açıklamada bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den, İmamoğlu'na gazi yakını tepkisi

Kabaktepe, Edirnekapı Şehitliğinde yaşanan olaya ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Dün sırtını terör örgütüne yaslayan Pervin Buldan'la ağaç dikerseniz, bugün göğsünü teröristlere siper eden şehitlere gül bırakamazsınız. Yüreği yanan bir gazi yakını çıkar, böyle haykırır gerçeği: 'Burası sizin Pervin Buldan'la çiçek ektiğiniz hatıra ormanı değil, şehitlik!" ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLİKTE NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirnekapı Şehitliği'nde şehit kabirlerine karanfil bıraktığı sırada, gazi yakını olduğunu belirten bir kişi, "Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim? Gazi yakını olarak bir şey sormak istiyorum." demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER