için kaldı

Yılmaz Özdil'den skandal yazı!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil skandal bir yazı kaleme aldı: "Akp'ye oy veren emeklilere, değil ikramiye, maaş bile vermemek lazım."

F5HABER F5HABER
Yılmaz Özdil'den skandal yazı!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, skandal bir yazıya imza attı. Yilmaz Özdil, "Hâlâ bu akp'ye oy veren emeklilere, değil ikramiye, maaş bile vermemek lazım" dedi.

AK Parti Hükümetinin para yardımı yaptığı grup ve ülkeleri sıralayan Yılmaz Özdil, CHP'nin, emeklilere iki maaş ikramiye vereceğini açıkladığını anımsatarak şöyle devam etti:

"Aynı Ahmet Kiziroğlu isyan etti. 'Kimin cebinden veriyorsun? Nasıl veriyorsun? Nereden bulacaksın bu parayı? Gelecek nesillerin mirasını mı harcayacaksın? dedi. Yerden göğe kadar haklı. Öbürlerini tenzih ediyorum… Hâlâ bu akp'ye oy veren emeklilere, değil ikramiye, maaş bile vermemek lazım."

Yılmaz Özdil'in 'Emekliye ikramiye caiz mi?' başlıklı yazısı şöyle:

YURTDIŞINA GİDEN YARDIMLAR

Akp'nin yanlış politikaları sonucunda Türkiye'ye gelen Suriyelilere, şu ana kadar 5.5 milyar dolar harcandı.

*
Ne demişti Ali Babacan… "Libya'ya 300 milyon dolar yardım gönderdik. 100 milyon dolar 1100 kilogram ediyor, uçak muçak düşer diye hepsini vermedim, 10 milyon dolar gönderdik, 100 kilogram tutuyordu, gerisini burada elden teslim ettik."

*
Gazze'nin inşası için yardım toplandı, Türkiye 200 milyon dolar ödedi. Filistin'e yaptığımız toplam yardım 1.5 milyar doları geçti.

Yazının devamını okumak için tıklayın

SONRAKİ HABER