için kaldı

Seda Bakan'dan Okan'a sert kapak!

Okan Bayülgen'den Seda Bakan'ın Rihanna şarkısı seslendirirken söylediği ‘Okan Bayülgen noldu' sözüne ilginç cevap!

F5HABER F5HABER
Seda Bakan'dan Okan'a sert kapak!

Tv8′de yayınlanan 3 Adam programına konuk olan Kardeş Payı dizisi oyuncularından Seda Bakan'ın Rihanna'dan Found Love şarkısını söylemesi olay olmuştu. Geçtiğimiz hafta Dada Dandinista programına katılan güzel oyuncu, canlı yayınlanan programda ‘Dolana Ay Dolana' şarkısını söylemiş, performansını beğenmeyen Okan Bayülgen'in eleştirilerine maruz kalmıştı.

‘Olmuyor. Vallahi olmuyor. Bu kız çok güzel. Ben sesinin de daha güzel olmasını isterdim.' sözleriyle kendisini eleştiren Bayülgen'e Tv8 ekranlarından cevap veren güzel oyuncu, canlı olarak seslendirdiği Found Love şarkısının sonunda ‘Okan Bayülgen ne oldu?' diyerek ünlü şovmene seslendi.

Seda Bakan geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'in programına konuk olmuş canlı yayınlanan programda ‘Dolana Ay Dolana' türküsünü söylemiş performansını beğenmeyen Bayülgen'in eleştirilerine maruz kalmıştı. Daha sonra Üç Adam'a konuk olan Bakan, Rihanna'nın ‘Found Love' şarkısını söylemiş buradan Bayülgen'e göndermede bulunmuştu.Bayülgen dün gece yayınlanan programında, Seda Bakan'a cevabı oldukça manidardı.


SONRAKİ HABER