için kaldı

Komutandan Ahmet Hakan'a ihlal cevabı

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağın düşürülmesiyle ilgili Ahmet Hakan'ın sorusuna emekli Korgeneral Karakuş'tan sert cevap geldi.

F5HABER F5HABER
Komutandan Ahmet Hakan'a ihlal cevabı

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesine tepki gösteren Ahmet Hakan, "12 saniye ihlal yapmışsa ne olmuş? Çok mu önemli, bir uçağı vurmak için bir gerekçe olabilir mi?" şeklinde ifadeler kullandı. Hakan'a konuğu Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş sert bir şekilde tepki gösterdi.

Ahmet Hakandan skandal ifadeler Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın canlı yayın konuğu oldu.

12 SANİYE İHLAL YAPMIŞSA NE OLMUŞ
Programda Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlik konuşuldu. Ahmet Hakan'ın Karakuş'a '12 saniye ihlal yapmışsa ne olmuş? Çok mu önemli, bir uçağı vurmak için bir gerekçe olabilir mi?' sorusu ise emekli korgeneralin tepkisine neden oldu.

"BU EGEMENLİK MESELESİDİR"
Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, Ahmet Hakan'a şöyle cevap verdi; "Ben de size şunu soruyorum. Bu egemenlik meselesidir. Sizin siyasilerin bırakın Ankara'ya kadar gelsin derse mesele olmaz. Sizin egemenliğiniz değil mi bu sınırlar? İstemiyorsanız korumayın efendim."

SONRAKİ HABER