Hakan Göksel Yeni Yüzyıl'ın müdürü oldu

Ekonomi basınının tanınmış isimlerinden Hakan Göksel, Yeni Yüzyıl Gazetesi internet sitesinin yazı işleri müdürü oldu.

F5HABER F5HABER
Hakan Göksel Yeni Yüzyıl'ın müdürü oldu

Yeni dönem

Yeni Yüzyıl gazetesi yepyeni bir döneme girdi.

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu'nun Yeni Yüzyıl'ın isim hakkını almasıyla birlikte gazete yeniden yayın hayatına atıldı. Güçlü bir kadroyla gümbür gümbür gelen gazetenin internet sitesinin yazı işleri müdürü de belli oldu.

İnternet sitesi Hakan Göksel'e emanet

16 yıl aradan sonra 5 Kasım'da ilk sayısıyla okuyucularla buluşan Yeni Yüzyıl gazetesi, internet sitesinin yazı işleri müdürlüğüne Hakan Göksel'i getirdi.

Haber7.com'da 5 yıldır Sorumlu Ekonomi Editörlüğü görevini yürütürken, aynı grup bünyesinde kurulan ulkehaber.com'a Genel Yayın Yönetmeni olarak atanan, ödüllü gazeteci Hakan Göksel, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun.

Göksel, Aydın Doğan Vakfı 13. Genç İletişimciler Yarışmasında Strateji Dalı Birincilik Ödülü, 2010 LASİAD Sektöre Katkı Ödülü, 2011 Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) İnternet Kategorisi En İyi Haber Ödülü, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Sektöre Katkı Ödülü ve Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödüllleri Röportaj ödülü, 2012 yılında Medya Etik Konseyi Medya Etik Ödülü ve 2013 yılında ise İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) Sektöre Katkı Ödülü'ne sahip oldu.Uzun süre Haber7.com, Ulkehaber.com'da köşe yazıları yazan Göksel'in İzdiham Kültür Sanat dergisinde de denemeler kaleme alıyor.

İlk Türkçe adres

Hakan Göksel, Türkiye'de haber siteleri içerisinde ilk Türkçe adresi kullanan Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin İnternet sitesi www.yeniyüzyıl.com.tr ‘nin haber siteleri arasında ‘Şampiyonlar Ligi'ne çıkması için terk dökecek.

5 Kasım'da yeniden merhaba dedi

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu'nun Yeni Yüzyıl'ın isim hakkını almasıyla bir süre önce kadro oluşumuna başlayan gazete ilk etapta güçlü bir spor servisi oluşturdu.

Gazetenin spor müdürlüğüne, GSTV'nin eski genel yayın yönetmeni Bahri Havadır getirildi. Havadır'ın yardımcısı Onur Çağlar oldu. Yeni Yüzyıl'ın Haber Müdürü ve İstihbarat Şefliğine ise Murat Bereket atandı.

Editör olarak Namık Özbek ve Halis Güler ile anlaşan gazete, Üniversite bünyesinde foto muhabiri olarak çalışan Gökhan Güçkaya'nın yanına Eser Erenler ve Halit Kayacan'ı ekledi.

Yazar kadrosunu Oğuz Tongsir, Sanlı Sarıalioğlu, Osman Tanburacı, Erhan Köknar gibi önemli kalemlerden oluşturmayı planlayan gazetenin muhabir kadroları da oldukça güçlü.

Spor basınının "ödül koleksiyoncusu" muhabiri Celal Demirbilek'in yanı sıra, Atakan Kurt (Beşiktaş) ve Can Karadeniz (Galatasaray) da kulüp muhabiri olacaklar.

SONRAKİ HABER