için kaldı

Canlı yayında şoke eden seks sorusu

Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem programının sunucusu Tahir Sarıkaya, bugünkü yayınında Dr. Gökçen Erdoğan ile cinsel sorunları konuştu.

F5HABER F5HABER
Canlı yayında şoke eden seks sorusu

İzleyicilerden gelen soruları okuyan Sarıkaya, bir soru karşısında şaşkınlığını, 'Tövbe yarabbim' diyerek belli etti.

'YOK ÖYLE ŞEY, HAVA ATIYOR!'

Seyircinin, 'Eşimle günde 10 kez ilişkiye giriyorum. Bunun bir sakıncası olur mu?' şeklindeki sorusuna Dr. Erdoğan, 'Yok öyle bir şey. Hava atıyor. 'Geç boşalıyorum, ne yapayım' şeklindeki soru tarzı' karşılığını verdi. Erdoğan soru karşısında hızını alamayarak, 'Yuh yani. Fizyolojiye aykırı. Her gün günde 10 kez ilişkiye girilmez. Her şeye aykırı. Bu ego tatmini gibi' dedi.

'AHMET ÇAKAR'IN AÇIKLAMASI ÜZÜCÜ'

Tahir Sarıkaya, Dr. Erdoğan'a Beyaz TV'nin spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın dün yaptığı 'Prezervatif reklamlarının erken saatlerde yayınlanmasına karşıyım' şeklindeki açıklamasını da sordu. 'Çok üzülüyorum' diyen Gökçen Erdoğan, 'Biz doktorlar doğum kontrol yöntemlerini kadınlara, erkeklere duyurmak için bar bar bağırıyoruz. Bazı şeylerin normalleşmesi lazım. Prezervatif reklamı makarna reklamıyla eş olduğu zaman biz bunu normallaştiririz. Ve o zaman tecavüzler, tacizler olmaz. Takılmamak lazım. Prezervatifin kamu spotu olması lazım' şeklinde konuştu.
SONRAKİ HABER