Yakasını Tutanı Öldürdü, Selam Vermeyenleri Yaraladı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, içki içerken tartıştığı Kaya Demir'i bıçaklayıp öldüren, kaçarken kahvede oturan ve kendisine selam vermediğini ileri sürdüğü Hacı Ahmet Gök ile garson Hasan Doruk'u yaralayan Y.A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet suçundan hapiste yattığı ortaya çıkan Y.A. ifadesinde, içki içerken yakasını tuttuğu için Demir'i öldürdüğünü, diğer iki...

F5HABER F5HABER
Yakasını Tutanı Öldürdü, Selam Vermeyenleri Yaraladı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, içki içerken tartıştığı Kaya Demir'i bıçaklayıp öldüren, kaçarken kahvede oturan ve kendisine selam vermediğini ileri sürdüğü Hacı Ahmet Gök ile garson Hasan Doruk'u yaralayan Y.A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet suçundan hapiste yattığı ortaya çıkan Y.A. ifadesinde, içki içerken yakasını tuttuğu için Demir'i öldürdüğünü, diğer iki kişiyi de kendisini görmelerine rağmen selam vermemeleri nedeniyle kızdığı için bıçakladığını söyledi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Şirinyer Top Sahası arkasındaki boş arazide meydana geldi. İddiaya göre arazide birlikte içki içen Kaya Demir (49) ile Y.A. (45) arasında kavga çıktı. Poliste çok sayıda suçtan sabıkası olduğu öğrenilen Y.A., Demir'i boğazından bıçaklayıp kaçmaya başladı. Y.A. kaçarken, kahvede oturan ve bir gün önce kendisine selam vermediğini ileri sürdüğü Hacı Ahmet Gök ile garson Hasan Doruk'u da bıçakla yaraladı. İki yaralı hastaneye kaldırılırken, Y.A. kaçarak izini kaybettirdi.

CİNAYETTEN 10 YIL YATMIŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Demir'in öldüğünü belirledi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kaçan Y.A. akşam saatlerinde bir kahvede görülüp yakalandı. Y.A.'nın, 'adam öldürme' suçundan 10 yıl hapis yattığı da belirlendi. Gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan Y.A. ifadesinde, içki içerken yakasını tuttuğu için Demir'i öldürdüğünü, diğer iki kişiyi de kendisini görmelerine rağmen selam vermedikleri için bıçakladığını söyledi.

Y.A., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi.

(DHA - Turaç TOP)
SONRAKİ HABER