Yeni evli oyuncudan itiraf: Aşksız da olurmuş!

Kısa süre önce "O Hayat Benim" dizisinin görüntü yönetmeni Efe Kubilay'la nikah masasına oturan İclal Aydın, sürpriz evliliğin detaylarından ilk kez bahsetti.

F5HABER F5HABER
Yeni evli oyuncudan itiraf: Aşksız da olurmuş!

Kısa süre önce "O Hayat Benim" dizisinin görüntü yönetmeni Efe Kubilay'la nikah masasına oturan İclal Aydın, sürpriz evliliğin detaylarını Doğan Burda'nın yeni dergisi Hayatım Mis'e anlattı.

"YORULUYORUM AMA DAHA MUTLUYUM"

"Yaklaşık bir yıl önce hayatımı sadeleştirme kararı aldım. Mümkün olduğunca kendi işimi kendim görme konusunda ısrarlı bir tutuma girdim. İki yıl önceye nazaran daha çok mutfakta, daha çok bahçemde, evimde ve direksiyon başındayım... Çok yoruluyorum ama daha mutluyum. Yaşamım bereketleniyor diye düşünüyorum. Zaten değişen hayatımın gittiği yol bu evliliğe götürdü bizi. Şatafattan uzak bir törendi. Her ikimizin de tercihi bu yönde oldu. Bütün duam, birbirimize ve bizi sevenlere mahcup olmadan yaşayabilmek."

"BAL GİBİ DE YAŞANIYOR"

Ünlü oyuncu ve yazar, "Aşk hep olmalı mı?" sorusuna da ilginç bir yanıt verdi: "Aşksız yaşanmaz sanıyordum. Bal gibi de yaşanıyormuş. Başlangıçta büyük şok, sonra isyan, ardından sızlanma ve derken kabulleniş geliyor. Kabullendikten sonra da başka bir sürekli yaşam hazzı varmış. Sanırım bir daha sevemem, sevmem, sevilmem dediğim günler de oldu itiraf edeyim. Kendime yaklaştığım günler oldu onlar."

SONRAKİ HABER